Aeolus, avontuurlijk ontdekkingscentrum schoolreis informatie

Aeolus, avontuurlijk ontdekkingscentrum.

Bij Aeolus kan ieder kind zich helemaal uitleven. De kinderen van 1 t/m 14 jaar kunnen rennen, springen, klimmen en er is heel veel om te ontdekken. Ook voor de volwassenen is het ontdekkingscentrum een leuke ervaring! Niet alleen binnen is er veel ruimte, ook op het buitenspeelterrein vind je leuke attracties zoals: een levensgrote Mig-21, een Brandaris klimtoren een bungee-trampoline en nog vele andere leuke dingen. Natuurlijk mag springen op een van de vele andere trampolines hierbij niet ontbreken! Mooi of slecht weer, bij Aeolus is gigantisch veel te doen.

Woensdag, donderdag en vrijdag geopend van 9:00 tot 18:00
Zaterdag en zondag geopend van 10:00 tot 19:00

In kindervakanties gaan wij ook maandag en dinsdag open. Wij zijn dan geopend van 9:00 tot 18:00

Rolstoel vriendelijk: Ja