Attractiepark en vakantiepark Slagharen schoolreis informatie

Attractie- & Vakantiepark Slagharen is met meer dan 40 attracties voor jong en oud, wervelende shows, live acts en zwembaden dé schoolreisbestemming nr. 1! Kom ook en ga op ontdekkingsreis door het park en waan je in de tijd van het Wilde Westen, de Indianen en nog veel meer...

Als extra service voor leerlingen van het basis onderwijs en voortgezet onderwijs biedt Attractie- & Vakantiepark Slagharen een Educatieve Speurtocht aan. Ontdek de geheimen van Slagharen en test tegelijkertijd je kennis van allerlei schoolvakken! Plezier en leren in één!

18 maart 6 oktober:
Dagelijks van 10.00 tot minimaal 17.00 uur

7 t/m 30 oktober dagelijks van 10:00 - 19:30 uur.

Tijdens Winter Slagharen is het park op de volgende dagen geopend van 11:00 uur tot 18:00 uur: alle weekenden van november en december en vervolgens dagelijks in de periode van 17 december 2016 tot en met 8 januari 2017.

Rolstoel vriendelijk: Ja
Weergevoelig: Ja