Attractiepark en vakantiepark Slagharen schoolreis informatie

Attractie- & Vakantiepark Slagharen is met meer dan 40 attracties voor jong en oud, wervelende shows, live acts en zwembaden dé schoolreisbestemming nr. 1! Kom ook en ga op ontdekkingsreis door het park en waan je in de tijd van het Wilde Westen, de Indianen en nog veel meer...

Als extra service voor leerlingen van het basis onderwijs en voortgezet onderwijs biedt Attractie- & Vakantiepark Slagharen een Educatieve Speurtocht aan. Ontdek de geheimen van Slagharen en test tegelijkertijd je kennis van allerlei schoolvakken! Plezier en leren in één!

18 maart t/m 2 oktober: Dagelijks van 10.00 tot 17.00 uur

3 t/m 28 oktober 10.00 tot 19.30 uur.

Winter Slagharen is iedere zaterdag en zondag van 3 november t/m 23 december en de hele kerstvakantie (van 24 december 2018 tot en met 6 januari 2019) geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Rolstoel vriendelijk: Ja
Weergevoelig: Ja