Bataviawerf Lelystad schoolreis informatie

Zijn jullie op zoek naar een leuke educatieve middag voor leerlingen in de bovenbouw van het basisonderwijs en voor de 1ste en 2e jaars van het middelbaar onderwijs? Dan zijn jullie bij de Bataviawerf op de juiste plek!

Op de Bataviawerf in Lelystad komen twee thema's uit de canon van de Nederlandse Geschiedenis aan bod. De geschiedenis van de VOC en admiraal Michiel de Ruyter staan centraal op de Bataviawerf. Een vast programma voor scholen bestaat uit deze mini documentaire en rondleiding over de Bataviawerf. Tijdens de rondleiding vertellen onze vrijwillige gidsen alles over de schepen en de geschiedenis in de Gouden Eeuw. Naast dit vaste programma is het ook mogelijk om dit uit te breiden met activiteiten.

Dagelijks van 10:00 tot 17:00 uur.
Gesloten op 25 december en 1 januari.

Rolstoel vriendelijk: Ja
Weergevoelig: Ja