Beeld en geluid schoolreis informatie

Zoekt u voor uw leerlingen of studenten een excursie of een leuk dagje uit? Denkt u aan een workshop soap, een bezoek aan de experience of misschien een ontmoeting met de makers van het Jeugdjournaal? Experience Beeld en geluid biedt u een educatief aanbod aan.

Bij al de educatieve arrangementen staan actief, creatief en kritisch om leren gaan met media centraal. Beeld en Geluid is een populaire bestemming voor veel Nederlandse scholen!

Dinsdag t/m zondag van 10.00 tot 17.30 uur. Voor de experience geldt een gemiddelde bezoektijd van 4 5 uur.
Op maandag gesloten.

Ook open op maandagen die vallen op tweede Paasdag, Koningsdag, meivakantie, tweede Pinksterdag, herfstvakantie en kerstvakantie

Rolstoel vriendelijk: Ja
Rookbeleid: Verboden te roken