Home Touringcar bedrijven Schoolreis Accommodaties Parijs Berlijn Praag Londen
 
Speeltuinen Attractieparken Dierentuin Zwembad Parken Actief Museum Voorstelling Kasteel Educatie Overig  

Berlijn met Manders Reizen

Berlijn is de hoofdstad van Duitsland en de grootste stad van het land. Inwoners: 3.4 miljoen. Berlijn is één van de groenste steden van Europa. De rivier de Spree stroomt door de stad. Berlijn is de stad voor een hippe en historische stedentrip. Misschien wel de beste voorbeelden daarvan zijn de Stadsstranden in de zomer. Een aantal vind je voor overblijfselen van de Berlijnse Muur én aan de rivier de Spree. Je relaxt met een cocktail in je hand tegen een achtergrond van een kleine 30 jaar geschiedenis! Verder biedt Berlijn alles wat je van een wereldstad mag verwachten. Je kunt er goed uitgaan, een sightseeing-tour maken en ontspannen in de vele groengebieden. Verder maken de overblijfselen van de Berlijnse Muur de stad uniek.

Voorbeeld:
Met een groep van 50 mensen kunt u al van af € 249,0 p.p. 5 dagen naar Berlijn.
Een pakket bestaat o.a. uit touringcarvervoer, heen en terug, overnachtingen in gastgezinnen (obv vol pension), lakenpakket (incl. handdoek), buitenlandse belastingen, parkeerkosten en tol
Programma's zijn uitbreidbaar met b.v. Metrotickets, Discoavond, Musea etc

Middels de offerte aanvraag kunt u uw intresse kenbaar maken en ontvangt uw vrij blijvend een offerte. Ook kunt u mailen of bellen info@mandersreizen.nl of 030 – 686 9479.

Adres
Kaart/routebeschrijving Energieweg 5
3401 MD IJsselstein
030-6869479
Naar website van Manders Reizen
- Welke schoolreisjes zijn er in de buurt
- Mail dit idee door aan een ander

Algemene info