De Goudvis schoolreis informatie

Voor een geslaagd schoolreisje bent u bij Attractiepark De Goudvis aan het juiste adres! Een grote, overzichtelijke speeltuin waar de kinderen onbezorgd kunnen spelen met o.a. skelters, trampolines, cabriobaan, klimpiratenschip, de grootste airtrampoline van europa (400 m2), waterfietsen en een kettingbrug.
Tevens is er een groot indoor speelparadijs ( ruim 2200 m2) met o.a. rodelbaan, springkussens, bouwhoek met mega lego, monorail met helicopters en vijf verschillende ballenbakken. Alle objecten binnen zijn softplay. Door de combinatie van buitenspeeltuin en indoor speelparadijs weet u zeker dat uw schoolreisje niet in het water zal vallen bij slecht weer. Uw school krijgt een blokhut (o.v.b.) toegewezen. Te gebruiken als vaste verzamelplaats en om alle spulletjes neer te zetten.

Kortom er is dus veel te doen binnen. Alle objecten binnen zijn softplay. Uw school krijgt een blokhut toegewezen (o.v.b.). Een vaste verzamelplaats waar de kinderen hun spulletjes kunnen achterlaten.

Oktober t/m maart woensdag t/m zondag van 10.00 tot 18.00 uur.

April t/m september dagelijks geopend van 10.00 tot 18.00 uur

Rookbeleid: Er mag overal gerookt worden

Kaart/routebeschrijving Zeeweg 91
1753 BB Sint Maartenszee