Domtoren schoolreis informatie

Beleef de Domtoren!

Een Domtorenbeklimming is een mooie gelegenheid om de stad Utrecht op een heel andere manier te leren kennen.

De gids neemt u via 465 traptreden mee naar de top van de toren. U bezoekt verschillende ruimtes in het indrukwekkende bouwwerk. Vanaf de torentransen op 70 en 95 meter heeft u tenslotte een spectaculair uitzicht.

RonDom biedt de reguliere torenbeklimming aan basisscholen, het voortgezet onderwijs en hoger onderwijs tegen gereduceerd tarief van maandag tot en met vrijdag. Deze rondleiding is mogelijk op het hele en het halve uur en ook ‘s ochtends. Voor basisscholen is minimaal één begeleider per tien kinderen verplicht. Voor het voortgezet onderwijs is minimaal één begeleider per vijftien kinderen verplicht. Zij dienen actief te participeren in de begeleiding van de groep en kunnen gratis mee.

Arrangementen
Een rondleiding duurt circa 1 uur. De maximale groepsgrootte bedraagt 40 personen (inclusief begeleiders). Voor deze rondleidingen dient u te reserveren via 030-2360010.

Groepen tot 25 personen
Basisschool € 90,00
Voortgezet onderwijs* € 120,00
MBO/HBO/Universiteit € 132,00

Toeslag per persoon vanaf 25 personen
Basisschool € 3,75
Voortgezet onderwijs* € 5,00
MBO/HBO/Universiteit € 5,50

*Cultuurkaart: het is mogelijk met de cultuurkaart te betalen

De Domtoren heeft geen lift.

Maandag van 12.00 tot 17.00 uur.
Dinsdag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.
Zondag van 12.00 tot 17.00 uur.
Gesloten op: 25 & 26 december, 1 januari & 27 april.

Rookbeleid: Verboden te roken

Kaart/routebeschrijving Domplein 9-10