Fort kijkduin schoolreis informatie

Fort Kijkduin: De "Spannendste" bestemming voor uw schoolreis. U kunt een keuze maken uit een 3-tal arrangementen.

Arrangement Josephine: Toegang tot fort Kijkduin en het Noordzee aquarium.Onder begeleiding van een gids worden de kinderen rondgeleid door de gewelven van het fort en leren ze de Noordzee onderwater wereld ontdekken.
Arangement Bonaparte: Is arrangement 1, maar aangevuld met: Strand Jutter expeditie, een leuke en leerzame tocht, waar veel over strand en zee zal worden verteld. Afhankelijk van de grote van de groep worden er meerdere groepen vastgesteld. Denk aan slecht weer kleding!
Arrangement Napoleon Experience: is arrangement 1, aangevuld met een 3 4 uur durend sport- en spelprogramma waarbij u een keus kunt maken uit zes verschillende activiteiten.

Zomertijd: 10.00 - 17.00 uur.
Wintertijd: 11.00 - 17.00 uur.

1e Kerstdag en oudjaarsdag gesloten. Nieuwjaarsdag geopend van 12.00 - 17.00 uur.

Rondleidingen:
Zomertijd: om 11.00, 13.00 en 15.00 uur.
Wintertijd: om 13.00 uur.
Tijdens de weekenden en vakanties in deze periode ook om 15.00 uur.

Rolstoel vriendelijk: Ja
Rookbeleid: Verboden te roken