Giga Konijnenhol schoolreis informatie

Bij scholen uit het hele land is het Giga Konijnenhol een populaire bestemming. En niet voor niets. Een uitstapje naar Bultje en z'n vriendjes is voor elk kind een belevenis.

Alles is overdekt dus de dag kan niet in het water vallen. Is het mooi weer, dan kunnen de kids lekker ravotten op het reusachtig grote Giga Konijnenveld. Hoe dan ook, de meesters en juffen hebben altijd een topdag. Alles is namelijk verzorgd, van het informatiepakket vooraf tot en met de frietjes en limonade aan toe. Wedden dat ze daar nog maanden over napraten?

Woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 10.00 uur tot 17.30 uur.

Gesloten: Meivakantie, Hemelvaart en Pinksteren, de maanden juli en augustus en 1e Kerstdag, Oud- & Nieuwjaarsdag.

Rookbeleid: Verboden te roken

Kaart/routebeschrijving Kampweg 1