Hidrodoe een wereld van water schoolreis informatie

Hidrodoe is voor de leerlingen uit het basisonderwijs de ideale uitstap voor waardevolle watereducatie.

Moeilijke theorie wordt via leuke doe-activiteiten omgezet in dagdagelijkse praktijk. Leerlingen leren over de eigenschappen van water, ontdekken de waarde van water en nog veel meer. Ze lanceren zelf een waterstofraket en leren waarom waterstof een ‘schone’ brandstof is. In het watervoetbalspel ontdekken de leerlingen de kracht van water. Of laat je hen liever experimenteren met de vele vermommingen van water. Het kan allemaal in Hidrodoe.

Maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zondag van 09.30 - 17.00 uur.
In juli en augustus is Hidrodoe alle dagen open.
Gesloten op zaterdag en woensdag, 1 januari, 24, 25 en 31 december, paasdag en de eerste werkweek van september.

Rolstoel vriendelijk: Ja
Rookbeleid: Onbekend