Linnaeushof schoolreis informatie

Europa’s grootste speeltuin
Een leuke schoolreis hoeft niet duur te zijn!
Voor een dag vol onvergetelijk speelplezier.....ga je op schoolreis naar Linnaeushof.

Met meer dan 350 speeltoestellen en attracties is Linnaeushof met recht de grootste speeltuin van Europa! Het Piratennest, Pioniersdorp, zweefbanen, hobbelfietsen, trampolines, het is te veel om op te noemen.

Voor de kleuters en peuters is er een aparte en goed overzichtelijke speeltuin met aangepaste speeltoestellen. Ook aan de minder valide kinderen is gedacht en zij kunnen zich hier dan ook prima vermaken. Als er een buitje valt, speel je gewoon door in de overdekte speeltuin en bij mooi weer is de waterspeeltuin de Oase open.

Arrangementen
Speciale schoolreisprijs: Euro 8,75 p.p.(vanaf 20 personen) Voor BSO's geld dit tarief ook bij groepen vanaf 20 personen.

29 maart t/m 1 oktober:
Dagelijks van 10:00 tot 18:00 uur.

Extra openingstijden:
Alle weekenden van oktober van 10:00 - 17:00 uur. En van 23 t/m 29 oktober.

Leeftijd: .5 - 12 jaar

Rolstoel vriendelijk: Ja