Maisdoolhof - Speelboerderij Malden schoolreis informatie

Wil je een goedkoop schooluitje dan is het een goed idee om Maïsdoolhof Malden te bezoeken

Ieder jaar wordt hier een andere route door de maïs gemaakt.

De kunst is om alle informatieborden met de vragen over het thema te zoeken en de uitkijktoren met mooie vergezichten te ontdekken.

Maar er is nog meer eerlijk eenvoudig vermaak. Rijden op een skelter of een tractorbaan. Springen op een klein of mega groot springkussen of spelen met water,zand of blokken. En zo is er nog meer plezier te beleven voor jong en oud.

En heb je dan trek gekregen in de zelf meegebrachte lunch dan is er voldoende plek om lekker bij te komen aan de picknicktafels of onder de partytent.

Bij de entree is nog wat warm of koud te koop en wil je snacks bestellen dan is dit ook mogelijk. www.maisdoolhof.nl

Arrangementen
De entree is voor iedereen € 4,00.
Als korting voor scholen hebben wij voor de begeleiding 1 x koffie/thee gratis en voor de leerlingen een gratis waterijsje.

Speelboerderij: 2 april t/ m 2 oktober
Maisdoolhof: vanaf 1 juli

Tijden:
Elk weekend van 10.00 - 17.30 uur.
Woensdag- en vrijdagmiddag van 13.00 - 17.30 uur.

Schoolvakanties:
Dagelijks van 10.30 - 17.30 uur.

Weergevoelig: Ja
Rookbeleid: Onbekend