Home Touringcar bedrijven Schoolreis Accommodaties Parijs Berlijn Praag Londen
 
Speeltuinen Attractieparken Dierentuin Zwembad Parken Actief Museum Voorstelling Kasteel Educatie Overig  

Manders Reizen

Manders Reizen heeft jarenlange ervaring in het organiseren van schoolreisjes, werkweken, stedentrips, dagtochten en groepsreizen.

Schoolreisje
Wij kunnen u al het werk uit handen nemen en, naast het touringcarvervoer, ook compleet verzorgde schoolreisjes door het hele land voor u verzorgen!

Werkweken
Vanuit de accommodaties op toplocaties verzorgt Manders Reizen actieve schoolreizen naar het schitterende Winterberg, de Belgische Ardennen en de Friese Meren. De actieve werkweek van 3 tot 5 dagen ontwikkelden wij speciaal voor leerlingen en docenten die graag samen sportief bezig zijn in de frisse buitenlucht. Wij organiseren deze reis all-in en kunnen het programma geheel op maat voor u samenstellen.
Stedentrips
Zoekt u een stedentrip naar een levendige, culturele stad? Een stad vol kunst, geschiedenis en verrassingen? Een groepsreis met excursies, cultuur, gezelligheid en lekker eten? Verblijf in een hotel, hostel of tegenwoordig erg populair in gastgezinnen? Kies uit onze vele stedentrip bestemmingen; van Krakau tot VenetiŽ en van Londen tot Boedapest. Wilt u weten wat er te doen is in de leukste Europese steden? Wij informeren u graag.

Adres
Kaart/routebeschrijving Energieweg 5
3401 MD IJsselstein
030-6869479
Naar website van Manders Reizen

- Welke schoolreisjes zijn er in de buurt
- Mail dit idee door aan een ander

Parijs
Praag
Berlijn