Maritiem Museum Rotterdam schoolreis informatie

Het Maritiem Museum heeft scholen veel te bieden; van een multimediale presentatie van de grote Rotterdamse haven in het klein tot een avontuur aan boord van een voormalig marineschip. Speciaal voor 4- tot 12-jarigen is er Professor Plons, die de kinderen op speelse wijze laat kennismaken met de haven.

Naast de tentoonstellingen heeft het Maritiem Museum een groot aanbod educatieve programma's en lespakketten voor alle niveaus. Reserveren is noodzakelijk. Onze medewerkers helpen graag met het samenstellen van een schoolreisprogramma op maat.

Dinsdag t/m zaterdag van 10.00 - 17.00 uur.
Zon- en feestdagen van 11.00 - 17.00 uur.

Juli en augustus en schoolvakanties ook geopend op maandag van 10.00 - 17.00 uur

Gesloten: 1 januari, 27 april, 5 en 25 december.

Rookbeleid: Onbekend

Kaart/routebeschrijving Leuvehaven 1