Megapret familiepretpark schoolreis informatie

Megapret is een binnen en buitenspeelpark waar van alles te beleven is.

In een landelijke omgeving in de mooie achterhoek valt het op hoe mooi en gezellig de hal en het buitenpark aansluiten op de omgeving.
Er is van alles te beleven 1500m2 binnen en 15.000 m2 buiten speelplezier.
Binnen een groot klim en klautertoestel met wel 200 hindernissen, een familieglijbaan, trampolines, ballenbakken, spookhuis,lachspiegels,springkussens, ballenkanonnen,peutermiete, kinderdisco en zelfs een heuse 30 meter lange rodelbaan op 7 meter hoogte, ga daar maar eens af als je durft.
Buiten is er een gloednieuwe speeltuin met een mega klim- klauter en glij toestel, de grootste van de hele achterhoek.
Verder de boerenspeurtocht om te ontdekken of er een echte boer in je schuilt, een 18 holes snookergolf spel en jeu de boules banen.
Al deze spellen zitten bij de entreeprijs inbegrepen. Verder vind je er een heus verkeerspark en een 18 holes adventuregolfbaan met de naam Golfpret, vooral voor de iets oudere kinderen is dit leuk om erbij te doen.

Arrangementen
Voor gebruik van het verkeerspark betaal je 1,- extra per auto per 10 minuten en voor Golfpret 1,- extra per kind en 2,- extra per volwassene.
Eigen eten en drinken is bij Binnenpret niet toegestaan dus hebben we voor u een arrangement samengesteld voor de kinderen:entree onbeperkt ranja, patat met, 2 mini snacks, en een ijsje en voor de volwassenen:entree ,kop koffie of thee, patat met en 2 mini snacks
Prijs kinderarrangement 7,50 prijs volwassen arrangement 5,50
Over de arrangementen geven we korting vanaf 21 personen en afhankelijk van de groepsgrootte oplopend tot 15 %

Dinsdag t/m zondag van 09.30 - 17.30 uur.
In de vakanties (regio Midden Nederland) ook op maandag open.

Gesloten op carnavalsmaandag, 1e kerstdag en nieuwjaarsdag

Rolstoel vriendelijk: Ja