Home Touringcar bedrijven Schoolreis Accommodaties Parijs Berlijn Praag Londen
 
Speeltuinen Attractieparken Dierentuin Zwembad Parken Actief Museum Voorstelling Kasteel Educatie Overig  

Muijs Scaldis Reizen

Als touringcarbedrijf en reisbureau, in 1925 opgericht, zijn wij al meer dan 75 jaar onderweg en is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste touringcarbedrijven van West-Brabant.

Wij zijn gespecialiseerd in het samenstellen en uitvoeren van dagtochten, meerdaagse binnen- en buitenlandse reizen, evenementsreizen, personeels- en scholierenvervoer. Voor zowel de zakelijke als de particuliere markt.
En beschikken over een wagenpark van bijna 50 luxe touringcars van 8 tot en met 56 zitplaatsen, die dagelijks door geheel Nederland en Europa rijden.

Nagenoeg alle touringcars zijn uitgerust met luxe verstelbare fauteuils, airconditioning, kleurenmonitoren, audio- en video-installatie, koelkast, koffie-unit, luchtvering, hete luchtoven, toilet, dubbele in- en uitstapmogelijkheid.

Muijs Scaldis beschikt over vakbekwaam en ruim opgeleid personeel. Dit biedt u een extra garantie op het slagen van uw reis, alsmede de veiligheid en het comfort in onze touringcars.

Een optimale service en het leveren van kwaliteit staan binnen onze organisatie hoog in het vaandel.

Schoolreizen en schoolvervoer
Het organiseren van een schoolreis of excursie dient elk jaar georganiseerd te worden. Muijs scaldis ondersteunt en adviseert u graag daarbij. Van alleen het vervoer per touringcar tot het verzorgen van een volledig arrangement voor u. Of het nu gaat om vermaak , educatief of een combinatie hiervan, alles is mogelijk.

Tevens is ons bedrijf gespecialiseerd in het verzorgen van vervoer van en naar scholen voor het speciaal onderwijs en van en naar zwem- en gymzalen.

Adres
Kaart/routebeschrijving Roosendaalseweg 11
4711 RR Sint Willebrord
0165-382851
Naar website van Muijs Scaldis Reizen

- Welke schoolreisjes zijn er in de buurt
- Mail dit idee door aan een ander