Museum BroekerVeiling schoolreis informatie

Maak kennis met de oudste groenteveiling van Nederland en ontdek het leven en werk van tuinders, veilinghandelaren en schippers! Doe mee met het educatieve programma Kool is cool! Het programma 'Kool is cool' is speciaal ontwikkeld voor leerlingen van groep 5 t/m 8.

Kinderen ontdekken aan de hand van leuke, actieve opdrachten, zoals eilandhoppen met een blinddoek om, een quiz, kloeten op het droge en het beluisteren van een sfeervol hoorspel. In het authentieke veilinglokaal uit 1912 vindt de spannende afsluiting plaats met echt nepgeld!

Openingstijden het gehele jaar:
Dinsdag t/m zondag van 10.00 - 17.00 uur
(Tevens open op tweede paasdag en tweede pinksterdag)

In juli en augustus ook op maandag.

In de maanden november en december kan er, in verband met evenementen, geen regulier museumprogramma gegarandeerd worden. Wij raden u aan in deze periode voor meer informatie contact op te nemen met de receptionist, 0226-31 38 07.

Gesloten:
Donderdag 27 april 2017