Polderhuis Westkapelle schoolreis informatie

Met de klas een spannende middag en op een leuke manier om geschiedenis leren! Dat kan met het puntenspel, een serie activiteiten waarmee de kinderen punten kunnen verdienen die naderhand ingeruild worden voor een cadeautje.

Het begint met een korte rondleiding, als er goed geluisterd is, is een eerste punt verdiend. Daarna gaan de kinderen in groepjes het museum in om een speurtocht te doen (keuze uit zes verschillende soorten/niveauís). Ook daar zijn punten mee te verdienen. Dan tot slot een museumquiz in de tuin, drie rondes en maximaal 3 punten. Aan het eind telt ieder de punten, degene met de meeste punten mogen als eerst een cadeautje uitzoeken uit de mand, en zo voort tot iedereen wat heeft uitgezocht.

April t/m oktober: maandag t/m zondag van 10.00 - 17.00 uur.
November t/m maart: woensdag t/m zondag van 11.00 - 17.00 uur.
In schoolvakanties ook op maandag en dinsdag.
Gesloten: 25, 31 december en 1 januari.

Rookbeleid: Verboden te roken

Kaart/routebeschrijving Zuidstraat 154-156