Home Touringcar bedrijven Schoolreis Accommodaties Parijs Berlijn Praag Londen
 
Speeltuinen Attractieparken Dierentuin Zwembad Parken Actief Museum Voorstelling Kasteel Educatie Overig  

Pro Travel Touringcars BV

Hierbij willen wij ons even aan U voor stellen, Pro****Travel Touringcars BV is een kleine busonderneming die zich heeft gespecialiseerd in het comfortabel vervoeren van groepen per luxe touringcar.

De ritten zullen worden uitgevoerd met luxe touringcars, die het certificaat keurmerk touringcarbedrijven voeren. De touringcars zijn veelal voorzien van airconditioning, toilet, koffie / thee automaat en koelkast. Het aantal zitplaatsen varieert van ca. 8 t/m 92 zitplaatsen. Indien gewenst kunnen wij ook zorgen voor een Rolstoeltouringcar. De vakbekwame en vriendelijke chauffeurs beschikken over een ruime ervaring en over de benodigde opleidingen, die alles in het werk zullen stellen om u als passagier optimaal te laten genieten van uw reis.

De bedrijfsactiviteiten zijn gericht op woon-, werkverkeer, schoolreizen, dagtochten en meerdaagse reizen in binnen- en buitenland. Naast de genoemde activiteiten kunnen wij ook zorg dragen voor uw overige vervoer- en/of verzorgingswensen. Pro****Travel touringcars is een bedrijf dat garant staat voor zijn goede service en kwaliteit dat hoog in het vaandel staat.

Tevens zijn wij lid van het KNV en hebben met ingang van 1 april 2005 het certificaat Stichting Keurmerk Touringcar Bedrijven.

Adres
Kaart/routebeschrijving W.P.Speelmanstraat 25
3333 BW Zwijndrecht
078-6103723
Naar website van Pro Travel Touringcars BV

- Welke schoolreisjes zijn er in de buurt
- Mail dit idee door aan een ander