SEA LIFE Scheveningen schoolreis informatie

Maak eens een reis door de zee! Een uitstapje naar SEA LIFE Scheveningen geeft een kijkje in de onderwaterwereld. Je komt oog in oog te staan met allerlei zeedieren, van haaien tot inktvissen, kleurige tropische vissen en zeeschildpadden. Een leuk en leerzaam dagje uit voor de hele school!

Er zijn in SEA LIFE meer dan 45 aquaria met vissen uit de Noordzee maar ook uit het Amazone gebied. In dit tropisch oerwoud is een spectaculaire waterval: per uur stort hier 30 duizend liter water naar beneden! En er zwemmen gevaarlijke piranha’s

Als je door de onderwatertunnel Typisch Tropisch loopt, krijg je een prachtig beeld van hoe het moet zijn om op de bodem van een tropische oceaan te wandelen. Overal om je heen zwemmen indrukwekkende dieren en zie je prachtige zeeplanten en koraal.

Bij elke schoolboeking wordt er een gratis presentatie gegeven door een van onze medewerkers, aangepast aan de leeftijd van de groep.
Verder krijgt elke leerling een leuke speurtocht. Het kaartje blijft de hele dag geldig.

Een schoolreis naar SEA LIFE Scheveningen is geschikt voor alle leeftijden.
NIEUW in 2011: Otters!

Arrangementen
Prijzen per leerling
Basisschool: €4,50
Voorgezet onderwijs: €6,50

1: 20 begeleiders gratis, de rest betaalt zelfde prijs als leerlingen.

Ook zijn er aantrekkelijke combinatie bezoeken mogelijk met Linnaeushof, Madurodam, Omniversum en ander Haagse attracties.

Voor vragen en/of boekingen kunt u mailen met scheveningensealife@merlinenteratinments.biz of bellen met 070-3542100

Januari, Februari, Maart, November, December:
Ingang sluit om 17:00 uur, SEA LIFE sluit om 18:00 uur

April, Mei, Juni, September, Oktober:
Ingang sluit om 18:00 uur, SEA LIFE sluit om 19:00 uur

Juli en Augustus: