Scheg zwemparadijs schoolreis informatie

Als echte helden schaatsen uw leerlingen eindeloos over de winterse kunstijsbaan. Op professionele hoge noren of handige easy-gliders.

Uitgeschaatst? Dan is het tijd voor wuivende palmbomen en een warme golfstroom! Zoek samen met uw leerlingen het avontuur op en spring in de kolkende Canyon River. Of zoef van de Yellow Cyclone glijbaan af, al cirkelend om De Scheg. In de tropische warmte is ook een stroomversnelling en een druipsteengrot. Oefen samen met de leerlingen de schoolslag in het wedstrijdbad en geniet dan van de welverdiende rust in het stoombad of bubbelbad. Het lijkt wel zomer!

Dinsdag van 13.00 - 18.00 uur.
Woensdag van 13.00 - 22.00 uur.
Vrijdag van 13.00 tot 21.30 uur.
Zaterdag van 12.00 - 18.00 uur.
Zondag van 10.00 - 17.00 uur.
Maandag en donderdag gesloten.

Rookbeleid: Verboden te roken

Kaart/routebeschrijving Piet van Donkplein 1