Slot Loevestein schoolreis informatie

Wil je met de klas naar Loevestein?

Buiten de openingstijden worden voor scholen rondleidingen door het kasteel gegeven! In een uur wordt de geschiedenis van Loevestein verteld van de middeleeuwen tot aan de Tweede Wereldoorlog. Natuurlijk bezoek je ook de kamer waar Hugo de Groot gevangen zat. Lekker zelf het kasteel bezoeken en met een speurtocht de geschiedenis uitpluizen kan ook. Er is altijd een gids aanwezig die verhalen vertelt en je op weg kan helpen! Combineer een bezoek aan Slot Loevestein met diverse andere activiteiten, zoals de GPS Geuzentocht of struintocht met Expeditie Loevestein. Ook leuk: lekker spelen in het indoor speelparadijs Kids Castle of naar een boerderij om te zien waar melk vandaan komt. De dag is compleet met een lekkere lunch of vervoer naar Loevestein per bus of per boot.

Arrangementen
Entree 5,- per leerling. Begeleiding (max. 2) gratis.
Met Kids Castle, het eerste indoor speelparadijs in de Bommelerwaard, zijn twee arrangementen samengesteld. In de ochtend bezoek je met de klas Loevestein, s middags kunnen de kinderen naar hartenlust spelen in Kids Castle. Je kunt er ook onbeperkt ranja drinken en een leuke klassenfoto laten maken!

Loevestein en Kids Castle: 9,30 P.P.

GPS Geuzentocht en Kids Castle: 8,80 P.P.

Reserveren
Voor alle groepsbezoeken moet gereserveerd worden via 0183-447171 (ma t/m vr van 09.00 - 17.00 uur).
Meer info via www.slotloevestein.nl

10% korting op busvervoer!
Bij KRAS Touringcars in Ammerzoden krijgt u 10% korting op het busvervoer bij boeking van een van deze schoolreisjes. Een bus reserveren kan bij mw. A. Jonkers via 073-59 99 599 of a.jonkers@kras.nl.

Januari t/m april
Weekend geopend van 11:00 - 17:00 uur.

Mei t/m september
Dinsdag t/m zondag geopend van 11:00 - 17:00 uur.

Juli t/m augustus
Dagelijks geopend van 11:00 - 17:00 uur

Oktober t/m december
Weekend geopend van 11:00 - 17:00 uur.

Voorjaars-, mei-, herfst- en kerstvakantie dagelijks geopend van 11:00 - 17:00 uur.

Rookbeleid: Onbekend

Kaart/routebeschrijving Loevestein 1