Speelboerderij de Hooiberg schoolreis informatie

Bij de Hooiberg is er een gevarieerd aanbod aan attracties binnen Ún buiten. Ook is de speeltuin overzichtelijk en veilig. Er is een keuze uit 2 arrangementen.

De speeltuin is een heus speelparadijs voor kinderen. Er zijn zes overdekte speelruimtes met springkussens, trampolines, apekooi, glijbanen, kruipdoolhof, en ander speelplezier. Ook buiten kunnen de kinderen naar hartelust spelen. Ze kunnen klimmen en klauteren in het avonturendorp, schommelen, trampoline springen, met de kabelbaan, voetballen, spelen met skelters en crossfietsen, maar ook is er ruimte genoeg om oer Hollandse spelletjes als tikkertje en verstoppertje te spelen.

Woensdag en vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur.
Zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur
Zondag van 10.00 tot 19.00 uur
Schoolvakanties van het zuiden van 10.00 tot 18.00 uur.

Rookbeleid: Verboden te roken

Kaart/routebeschrijving Bredasebaan 23