Speeltuin Fort Willem schoolreis informatie

Speeltuin Fort Willem is een perfecte plaats voor uw schoolreisje. De gehele speeltuin is afgesloten met een hek. De kinderen kunnen niet weg. Daarnaast zijn er grote picknicktafels aanwezig, waar u uw eigen versnaperingen kunt eten. De picknicktafels zijn overdekt.

Ruim 50 moderne en veilige speeltoestellen opgesteld in zeer gevarieerd groen zorgen er voor dat de kinderen met hun vriendjes en vriendinnetjes uren kunnen spelen en stoeien en zich vermaken.
Een tweetal waterbassins met speeltoestellen nodigt de kinderen bij warm meer uit om te spartelen en te zwemmen in het schone water en zich te amuseren.

30 maart t/m 14 september 2014
Maandag t/m zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur.
Op zon- en feestdagen van 13.00 tot 18.00 uur.

Weergevoelig: Ja
Rookbeleid: Gedeeltelijk rookvrij