Spelerij/ Uitvinderij schoolreis informatie

Werken in De Uitvinderij en het stokbrood bakken zijn allemaal activiteiten die plaatsvinden onder deskundige begeleiding. Het, op het eerste gezicht, wonderlijk speelmateriaal in De Spelerij is zo ontwikkeld dat kinderen er veilig mee kunnen spelen. Bovendien is het terrein binnen het park zo ingedeeld dat kinderen er zonder intensieve begeleiding hun eigen gang kunnen gaan.

Gezien de opzet van het park zijn oude kleren en stevige schoenen gewenst. Ook reserverkleding is niet overbodig. Bij mooi weer kunnen de kinderen zwemkleding meenemen om in de fontein te spelen.

Winter (1 oktober t/m 31 maart): zaterdag, zondag en dagelijks in de schoolvakanties van 10.00 tot 17.00 uur. Woensdag van 12.00 tot 17.00 uur.
Zomer (april t/m september): dagelijks van 10.00 tot 18.00 uur.

Gesloten met Kerst en Oud en Nieuwjaarsdag.

Voor precieze openingstijden kijk op: http://www.spelerij.nl/tijden_en_prijzen.html.

Rolstoel vriendelijk: Ja
Rookbeleid: Onbekend