Home Touringcar bedrijven Schoolreis Accommodaties Parijs Berlijn Praag Londen
 
Speeltuinen Attractieparken Dierentuin Zwembad Parken Actief Museum Voorstelling Kasteel Educatie Overig  

Taxi- en Touringcarbedrijf Henk Oost BV

Touringcarbedrijf en reisorganisatie Henk Oost bv is al meer dan een halve eeuw een vertrouwde naam in de reiswereld. Wij zijn een klein en gemoedelijk familiebedrijf dat in al die jaren een goede reputatie opgebouwd heeft als betrouwbare reisorganisatie met tevreden passagiers. Service, gastvrijheid en klantvriendelijkheid zijn dan ook zaken die bij ons bedrijf hoog in het vaandel staan, en als vanzelfsprekend beschouwd worden. We beschikken over een modern wagenpark met touringcars met variërende zitplaatsen. Tevens beschikken wij over twee rolstoeltouringcars, uitgerust met lift.

Als touringcarbedrijf zijn wij aangesloten bij de vervoersorganisatie Koninklijk Nederlands Vervoer (KNV-Busvervoer Nederland). Op alle reisovereenkomsten betreffende reizen die in dit programma worden aangeboden, zijn de algemene vervoer- en reisvoorwaarden van KNV-Busvervoer Nederland van toepassing (op uw verzoek worden deze voorwaarden u kosteloos toegezonden). Henk Oost bv is ook in het bezit van het Keurmerk.

Wilt u een compleet verzorgd en geregeld dagje uit met uw kinderen? Laat Henk Oost bv uw schoolreis regelen. U heeft op deze manier één aanspreekpunt en één factuur. Met één telefoontje is uw schoolreis geregeld, en kunt u verder met de orde van de dag. Welke bestemming u ook kiest dit is geen probleem. Wij regelen het graag voor u.

Adres
Kaart/routebeschrijving Dolderweg 16
8331 LL Steenwijk
0521-513000
Naar website van Taxi- en Touringcarbedrijf Henk Oost BV

- Welke schoolreisjes zijn er in de buurt
- Mail dit idee door aan een ander