U.V.O. Vervoer BV

Wij onderscheiden ons van andere bedrijven door onze klantgerichte service, kwaliteit en scherpe prijzen. Wij bieden een antwoord op uw totale vervoersvraag; wij kunnen dan ook het vervoer verzorgen voor een enkel individu tot een groep van 500 personen -of zelfs meer. Op verschillende evenementen zorgt UVO Vervoer voor de oplossing van -soms complexe- vervoersproblemen.

U wilt als basisschool, voortgezet onderwijs en/of middelbaar beroepsonderwijs een schoolreis(je) of studiereis organiseren? Geen probleem; of het nu gaat om één dag naar De Efteling, Slagharen of Walibi Flevo of over meerdaagse reizen. Wij zorgen voor een offerte op maat.
Voor meer informatie kan u tijdens kantooruren contact met ons opnemen.

Vanuit onze vestiging te Buitenpost organiseren wij diverse dagtochten, luxe & goedkope busreizen, rondreizen, trips naar verschillende steden en andere arrangementen op het gebied van sport, events, enz. Zowel voor reizigers die individueel op pad willen als voor groepen die een reis op maat wensen. Veenstra Reizen is al bijna een eeuw de partner voor al uw busvervoer.

Uithuizermeeden

- Welke schoolreisjes zijn er in de buurt
- Mail dit idee door aan een ander