Schoolreisjes naar Kinderboerderij op provincie en plaats

Groningen Friesland Drenthe Overijssel Gelderland Utrecht Noord-Holland
Zuid-Holland Zeeland Noord-Brabant Limburg Flevoland Belgie Duitsland

Provincie Gelderland
Epe
Ezelboerderij De Koperen Ezel, Epe, 2 - 99 jaar - Kinderboerderij/Overig
Speel en Doe Paradijs Ezelhoeve De Koperen Ezel. Diverse binnen en buiten activiteiten en speelmogelijkheden zoals een speeltuin binnen en buiten, skelters springkussens en ezelrijden en nog veel meer.

Provincie Noord-Holland
Artis, Amsterdam, 2 - 99 jaar - Dierentuin/Kinderboerderij
In ARTIS komen natuur, cultuur en erfgoed samen. Elke boom, elk dier, elk gebouw, elke microbe, elke planeet vertelt een eigen verhaal. De verhalen van ARTIS bestaan al sinds 1838. En worden elke dag opnieuw geboren. Ervaar het zelf.

Kom naar ARTIS, in hartje Amsterdam.

Provincie Overijssel
Raalte
Speel- en recreatieboerderij De Flierefluiter, Raalte, 1 - 14 jaar - Speeltuin/Dierentuin/Kinderboerderij
Speel- en recreatieboerderij met een binnen- en een buitenspeeltuin!

Kinderboerderij
Op de kinderboerderij zijn veel verschillende dieren. Je kunt zien hoe dieren in de stal en in de wei leven. Er zijn meerdere schuren, een grote en een kleine weide. Op de boerderij lopen o.a. schapen, geiten, koeien, kippen en eenden. Er is ook een knuffelruimte met konijnen en cavia's. Ook zijn er twee pony's en een ezel. Op de pony's kan ook worden gereden. Als je goed kunt rijden, mag je de pony ook voor een karretje spannen om daar een ritje mee te maken over het terrein.

Indoorspeelparadijs
De Flierefluiter biedt met haar indoorspeelparadijs urenlang speelplezier!
Kinderen kunnen hun wildste ideeŽn werkelijkheid laten worden op de blokkenzolder. De hele dag glijden op de familieglijbaan of zelfs op de vrije val glijbaan. Hoe snel kun jij door het obstakelparcours komen? Zorg dat je niet in het water valt bij de krokodillen en steek over met een touwbrug. Zorg dat je in evenwicht blijft met je vriendjes en vriendinnetjes op de vierpersoons wipwap en kijk wie het hoogste kan springen op de trampolines.

Oftewel, of het nu heel mooi of slecht weer is, bij De Flierefluiter kun je altijd terecht voor een dagje Boerenfratsen!

Speeltuin
De speeltuin is een heus speelparadijs voor kinderen. Er zijn verschillende kleine overdekte speelruimtes met springkussens, trampolines, apekooi, glijbanen, kruipdoolhof en ander speelplezier. Ook buiten kunnen de kinderen naar hartelust spelen. Ze kunnen klimmen en klauteren in het avonturendorp, schommelen, trampoline springen, met de kabelbaan, voetballen, spelen met skelters en crossfietsen, maar ook is er ruimte genoeg om oer-Hollandse spelletjes als tikkertje en verstoppertje te spelen.

Provincie Zuid-Holland
Binnenmaas
Kinderboerderij Binnenmaas, Mijnsheerenland, 0 - 99 jaar - Overig/Kinderboerderij
Knus, leuk en leerzaam, voor jong en oud. Dat is kinderboerderij Binnenmaas. U vindt hier alle dieren die ook op een grote boerderij te vinden zijn. Regelmatig worden er verschillende soorten dieren geboren.