Schoolreisjes naar Kinderboerderij op provincie en plaats

Groningen Friesland Drenthe Overijssel Gelderland Utrecht Noord-Holland
Zuid-Holland Zeeland Noord-Brabant Limburg Flevoland Belgie Duitsland

Provincie Gelderland
Epe
Ezelboerderij De Koperen Ezel, Epe, 2 - 99 jaar - Kinderboerderij/Overig
Speel en Doe Paradijs Ezelhoeve De Koperen Ezel. Diverse binnen en buiten activiteiten en speelmogelijkheden zoals een speeltuin binnen en buiten, skelters springkussens en ezelrijden en nog veel meer.

Provincie Noord-Holland
Artis, Amsterdam, 0 - 99 jaar - Dierentuin/Kinderboerderij
In ARTIS komen natuur, cultuur en erfgoed samen. Elke boom, elk dier, elk gebouw, elke microbe, elke planeet vertelt een eigen verhaal. De verhalen van ARTIS bestaan al sinds 1838. En worden elke dag opnieuw geboren. Ervaar het zelf.

Kom naar ARTIS, in hartje Amsterdam.

Ontdek ARTIS op een andere manier. Op zaterdag en zondag vertrekt de rondleider om 14.00 uur vanaf de olifantenstal. Loop mee en geniet van opmerkelijke verhalen over dieren, hun gedrag, voeding en verzorging, maar ook over planten en monumenten.

Provincie Overijssel
Raalte
Speel- en recreatieboerderij De Flierefluiter, Raalte, 1 - 12 jaar - Speeltuin/Dierentuin/Kinderboerderij
Spring zo hoog als je kan op de springkussens en trampolines, race met de skelters en klim en klauter in de avonturentoren!

Binnen- en buitenspeeltuin
De speeltuin van de Flierefluiter is hartstikke leuk als de zon schijnt, maar ook als het regent! Er zijn overdekte speelruimtes met springkussens, trampolines, blokkenzolders, hoge glijbanen en nog veel meer. Buiten klimmen en klauteren kinderen in de avonturentoren, springen ze tot grote hoogten op de trampoline, maken ze een ritje met de kabelbaan en crossen rond op de skelters. Op mooie zonnige dagen spettert iedereen er op los in het waterpark en het zwembad.

Het hele terrein is zodanig ingericht dat kinderen vrij kunnen spelen en het terrein niet zonder begeleiding kunnen verlaten. Ook is het zwembad (50 cm diep) veilig voor kleine kinderen vanwege de omheining.

Kinderboerderij
Op de kinderboerderij zijn veel verschillende dieren. Je kunt zien hoe dieren in de stal en in de wei leven. Op de boerderij lopen o.a. schapen, geiten, koeien, kippen en eenden. Er is ook een knuffelruimte met konijnen en cavia's. Ook zijn er pony's en een ezel. Op de pony's kan worden gereden.
Oftewel, of het nu heel mooi of slecht weer is, bij De Flierefluiter kun je altijd terecht voor een dagje Boerenfratsen!

Provincie Zuid-Holland
Binnenmaas
Kinderboerderij Binnenmaas, Mijnsheerenland, 0 - 99 jaar - Overig/Kinderboerderij
Knus, leuk en leerzaam, voor jong en oud. Dat is kinderboerderij Binnenmaas. U vindt hier alle dieren die ook op een grote boerderij te vinden zijn. Regelmatig worden er verschillende soorten dieren geboren.