Schoolreisjes naar Parken op provincie en plaats

Groningen Friesland Drenthe Overijssel Gelderland Utrecht Noord-Holland
Zuid-Holland Zeeland Noord-Brabant Limburg Flevoland Belgie Duitsland

Provincie Limburg
Venlo
Kasteeltuinen Arcen, Arcen, 0 - 99 jaar - Parken/Speeltuin
Kom genieten in een van de meest veelzijdige bloemen- en plantenparken
van Europa. 32 ha park vol geur en kleur met unieke tuinen en een
historische buitenplaats met 17e eeuws kasteel. Naast de vele groenbelevingen en het prachtige kasteel is er ook een
midgetgolfbaan, een speeltuin met speelstrand, roofvogeldemonstraties en verschillende evenementen.

Provincie Noord-Brabant
Eindhoven
Genneper Parken, Eindhoven, 0 - 99 jaar - Parken/Actief
Leef je samen met je kinderen uit in Genneper Parken. Versla elkaar tijdens een wedstrijdje schaatsen in IJssportcentrum Eindhoven of trotseer de golven van het golfslagbad in Nationaal Zwemcentrum de Tongelreep!

Provincie Noord-Holland
Enkhuizen
Sprookjeswonderland, Enkhuizen, 2 - 10 jaar - Parken/Speeltuin
Vele sprookjesfiguren, een heus kasteel, Vadertje Tijd... In Sprookjeswonderland raak je niet uitgekeken. Geniet van de vele verrassende sprookjesuitbeeldingen. In het kasteel is meerdere keren per dag de prachtige musical over het prinsesje Violinde te bewonderen. Maak een ritje op een levensechte pony, in een heuse oldtimer of ga varen in de Dobberbootjes. Neem plaats op het Vliegend Tapijt en beleef een onvergetelijk avontuur hoog door de wolken in de nieuwe attractie 'de Hekspeditie'! Ook is er het schommelschip d'Avontuur en een grote speeltuin!

Provincie Zuid-Holland
Den Haag
Madurodam, Den Haag, 0 - 99 jaar - Parken/Attractiepark
Ontdek de grote verhalen van Nederland! In Madurodam beleef je spelenderwijs waar een klein land groot in is.

In het themapark is veel te zien en vooral veel te doen. Stap in de schoenen van DJ Armin van Buuren en mix bij de DJ Tafel je eigen beats, leer vliegen op Schiphol en laad een schip met containers in de haven van Rotterdam. Door de Oosterscheldekering op tijd dicht te doen, zorg je samen dat het land niet onder water komt te staan. Uitrazen in de grote speeltuin en tot slot een digitale 3D kopie van jezelf maken zodat je thuis een mini-versie van jezelf kunt bestellen.

Provincie Zeeland
Goes
Recreatiepark De Hollandsche Hoeve, Goes, 0 - 99 jaar - Parken
Vlak bij het centrum van Goes ligt De Hollandsche Hoeve, een groot recreatiepark met o.a. kinderboerderij, speeltuin, heemtuin, jeu de boulesbaan, ambachtscentrum met demonstraties, midgetgolfbaan en een verwilderde boomgaard met schapen.

BelgiŽ, meer op www.UitMetKinderen.be
Brussel
Bruparck - Mini Europa, Brussel, 4 - 16 jaar - Parken
Hier vindt u de belangrijkste gebouwen van Europa.

Theux
Forestia Dierenpark La Reid, Theux, 3 - 99 jaar - Dierentuin/Parken
In een beschermd natuurgebied, op het kruispunt van de Hoge Venen en de Belgische Ardennen, leert u de dieren van de Noord-Europese vlakten en bossen kennen. In het park leven meer dan tweehonderd dieren van een dertigtal verschillende soorten.