Schoolreisjes naar Zwembaden op provincie en plaats

Groningen Friesland Drenthe Overijssel Gelderland Utrecht Noord-Holland
Zuid-Holland Zeeland Noord-Brabant Limburg Flevoland Belgie Duitsland

Provincie Limburg
Gulpen-Wittem
Subtropisch Zwemparadijs Mosaqua, Gulpen, 0 - 99 jaar - Zwembad
Een 25 meter bad met golfslagbad. Relaxen in de whirlpools of stoomcabine. De wildwaterbaan en Starglidebaan met
lichteffecten. Voor kinderen het junglebad en piratenschip. 5 buitenbaden met mega glijbanen. Bij goed of slecht weer: Mosaqua een zwembad met sfeer!
Compleet gerenoveerd, nieuwe Wellness, ruim binnenbad met vele attracties en 5 buitenbaden met grote zonneweide.
Peel en Maas
Subtropisch Zwembad De Berckt, Baarlo, 2 - 99 jaar - Zwembad
Crazy river, peuterbad, whirlpool, jetstreams, spuitbeesten en fonteinen.

Provincie Noord-Brabant
Best
Familiepark DippieDoe, Best, 0 - 13 jaar - Attractiepark/Zwembad/Speeltuin
Zowel grote kinderen (tot 12 jaar) als de allerkleinsten hebben hier een leuke dag. Maak een rondje in de achtbaan Tyfoon of zwier lekker rond in de zweefmolen. Familiepark DippieDoe is qua oppervlakte het grootste indoor en outdoor speelpark van Nederland. Geniet van vijfentwintig attracties, waaronder een kinderkermis. Het park is zowel indoor als outdoor.
Gemert-Bakel
Waterspeelpark Splesj, Hoeven Br., 2 - 99 jaar - Zwembad
Een spetterend dagje uit!

Waterspeelpark Splesj op Molecaten Park Bosbad Hoeven is hét grootste, leukste en meest spectaculaire waterspeelpark van Nederland en België!

Nergens vindt u zoveel pijlsnelle en metershoge glijbanen in de openlucht bij elkaar. Het spray-park is zelfs de allergrootste van Europa! Kom een dag naar Waterspeelpark Splesj en ervaar een spetterend dagje uit.
Hilvarenbeek
Speelland Beekse Bergen, Hilvarenbeek, 1 - 99 jaar - Attractiepark/Zwembad
Ben je klaar voor een dag plezier? Bij Speelland kun je spelen op schommels, trampolines, in kidcars en nog veel meer! Ook waterliefhebbers opgelet: met vele waterattracties en een enorm strand aan veilig zwemwater kan je dag bij ons niet meer stuk!
s-Hertogenbosch
Sportiom AquaFun, 's Hertogenbosch, 2 - 99 jaar - Zwembad
In sportiom/paradise bay kunt u zwemmen door grotten en spelonken en glijden van supersnelle glijbanen zijn enkele voorbeelden van de activiteiten die mogelijk zijn in dit subtropisch zwemparadijs.

Sint Anthonis
De Bergen Wanroij, Wanroij, 2 - 12 jaar - Attractiepark/Speeltuin/Zwembad
Een heerlijks speelparadijs waar de kids zich heerlijk zullen vermaken met meer dan 50 speeltoestellen en attracties! Nieuw in 2015: Een unieke skelterbaan met licht, geluid, rookmachines en een tunnel als tijdmachine!

Uden
BillyBird Park Hemelrijk, Volkel, 3 - 99 jaar - Attractiepark/Speeltuin/Zwembad
In de binnenspeeltuin Zeeroversland draait alles om piraten. Buiten kunnen de kinderen zicht uitleven in de Verkeersspeeltuin met aangrenzend de helikopterbaan Helihaven Hemelrijk. Bij mooi weer kun je waterfietsen, zwemmen of lekker te zonnen

Provincie Noord-Holland
Bergen(NH)
Schooluitje en Schoolreisjes op het strand van Noord Holland, Schoorl, 6 - 99 jaar - Actief/Zwembad/Overig
Voor basisscholen en middelbare scholen worden er elk jaar veel uitdagende sport en educatie schooluitjes op het Noord-Hollandse strand georganiseerd.

Provincie Overijssel
Deventer
Scheg zwemparadijs, Deventer, 0 - 99 jaar - Zwembad
In het zwemparadijs Blue Lagoon zijn volop attracties te vinden. Beleef een avontuurlijke tocht in de spannende wildwaterbaan Gletsjer Slide of roetsj met z’n allen van de familieglijbaan Lava Slide. Voor de echte durfals is er de vernieuwde glijbaan Northern Light Slide. Even tot rust komen? Stap om te ontspannen in het warme bubbelbad of geniet van de sauna van het IJslands Badhuis 4-Elements. Natuurlijk denken we ook aan de allerkleinsten: zij kunnen lekker spelen met zand en water op het spettereiland Pingo's Island. Beleef een dag vol spetterplezier in het mooiste zwemparadijs van Overijssel.

België, meer op www.UitMetKinderen.be
Brussel
Oceade, Brussel, 4 - 99 jaar - Zwembad
Dit is een subtropisch waterparadijs met enkele superglijbanen.