Overzicht op postcode van 4000-4999

Belgie en Duitsland

Provincie Noord-Brabant
Kinderspeelpaleis Joepie, Breda, 1 - 12 jaar - Speeltuin
1500m2 indoor speelpaleis voor kinderen van 1-12 jaar. Voor de verschillende leeftijden eigen speelgelegenheden.Veilige speeltoestellen waarbij kinderen op een veilige manier hun grenzen kunnen verleggen. Voor begeleiders goed overzicht.
Drimmelen
Recreatieparadijs de Belhamel, Lage Zwaluwe, 2 - 12 jaar - Speeltuin
Speelparadijs met springkussens, een ballenbak, glijbanen, een LEGO bouw hut, een groot klim&klauter-toestel, een draaimolen, en meer!
Gemert-Bakel
Waterspeelpark Splesj, Hoeven Br., 2 - 99 jaar - Zwembad
Een spetterend dagje uit!

Waterspeelpark Splesj op Molecaten Park Bosbad Hoeven is hét grootste, leukste en meest spectaculaire waterspeelpark van Nederland en België!

Nergens vindt u zoveel pijlsnelle en metershoge glijbanen in de openlucht bij elkaar. Het spray-park is zelfs de allergrootste van Europa! Kom een dag naar Waterspeelpark Splesj en ervaar een spetterend dagje uit.
Roosendaal
Speeltuin Vrouwenhof, Roosendaal, 1 - 12 jaar - Speeltuin
Kom je ook eens lekker uitleven in speeltuin vrouwenhof in Roosendaal. Prachtig gelegen in een groene omgeving in het centrum van Roosendaal. Volop speelplezier voor alle leeftijden!

Provincie Zeeland
Goes
Recreatiepark De Hollandsche Hoeve, Goes, 0 - 99 jaar - Parken
Vlak bij het centrum van Goes ligt De Hollandsche Hoeve, een groot recreatiepark met o.a. kinderboerderij, speeltuin, heemtuin, jeu de boulesbaan, ambachtscentrum met demonstraties, midgetgolfbaan en een verwilderde boomgaard met schapen.

Middelburg
Mini Mundi, Middelburg, 3 - 99 jaar - Attractiepark
Ontdek de MEGA attracties van Mini Mundi!

Het miniatuurpark, ook wel klein walcheren genoemd, heeft verlaagde wandelpaden en de exacte contouren van Walcheren. De maquettes, schaal 1 op 20, laten veel monumentale gebouwen van Walcheren zien.

Met de hele familie in de achtbaan, schommelschuit of de 10 meter hoge ballontoren. Daarnaast kunt u samen buiten nog genieten van de authentieke carrousel en natuurlijk een ronde maken met de Mini Mundi Express.

Ook is er een indoorspeeltuin. In het mega paviljoen staan verschillende speelstructuren met een uitdagende klimtoren, botsauto's en een ware klimvulkaan. Aan de kleinsten is ook gedacht: met een ballenbak, een fietsparcours, softplay en natuurlijk de reuze blokkenhoek.

Veere
Deltapark Neeltje Jans, Vrouwenpolder, 0 - 99 jaar - Attractiepark
Het kruispunt van zon, zee, natuur en cultuur, vormt een perfect decor voor het Zeeuwse themapark. Daarnaast de Deltawerken, de waterspeelplaats, de orkaanmachine, de walvisexpo, de 3D film, de zeehonden en alle andere attracties.
Polderhuis Westkapelle, Westkapelle, 1 - 99 jaar - Museum
Onderaan de stoere zeedijk ligt het Polderhuis waar je wordt meegenomen in de roerige geschiedenis van Westkapelle. Verhalen, foto’s en voorwerpen over het dijkenbouwen, uit de oorlogstijd, maar ook uit de tijd van de Romeinen en Vikingen. Hier worden saaie geschiedenislessen weer leuk!
Vlissingen
Het Arsenaal piratenpark en zeeaquarium, Vlissingen, 3 - 99 jaar - Museum/Attractiepark/Dierentuin
Sta oog in oog met een echte haai, aai de roggen, ontmoet de grootste verzameling zeedieren, kruip in de huid van een echte piraat, beleef spannende piratenattracties en speur op 65 meter hoogte de Westerschelde af. Het Arsenaal is voor jong en oud een fantastisch avontuur!