Home Busbedrijven           
 
Speeltuinen Attractieparken Dierentuin Zwembad Parken Actief Museum Voorstelling Kasteel Educatie Overig  
Wie zijn Wij?
UitMetSchool.nl richt zich op verzorgers en docenten in het basis onderwijs, die op zoek zijn naar een schoolreisje. Het initiatief voor Uit Met School is begin 2008, genomen door UitMetKinderen.nl

UitMetSchool biedt gerichte zoekmogelijkheden om tot een leuke bestemming te komen. Naast de uitgebreide informatie over de locatie zelf zijn er ook links naar aanbieders van compleet verzorgde reizen.


Contact
Voor overige vragen of opmerkingen kunt u ons bereiken: via mail: info@UitMetSchool.nl
UitMetSchool.nl
Van Lennepdreef 25
2353 NJ Leiderdorp
071 5238823

Disclaimer
Deze internet-site is met zorg door UitMetSchool.nl samengesteld. Ondanks dat, kunnen er zich onvolkomenheden in de webpagina’s voordoen. Mocht u die tegenkomen dan vernemen wij dat graag via een mailtje aan info@UitMetSchool.nl UitMetSchool.nl, stelt zich niet verantwoordelijk voor de gevolgen van deze onvolkomenheden en kan geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden voor schade welke (in)direct voorvloeit uit het gebruik van deze site.

Privacy De persoonlijke gegevens, die door het invullen van formulieren of sturen van mail bij UitMetSchool.nl beschikbaar is, zal alleen worden gebruikt voor de vermelde doeleinden. Alleen de mensen die om aanbiedingen hebben gevraagd, zullen deze ontvangen. Nooit zullen persoonlijke gegevens aan derden worden verstrekt. Beschikbare gegevens van de site worden voor statistische doeleinden gebruikt.

Copyright
Niets van deze site mag zonder toestemming worden gebruikt voor andere sites of andere doeleinden. Afdrukken van pagina's is alleen toegestaan voor persoonlijk gebruik.